Asics Gel Lyte exclusives

Wederom is Asics een creatieve samenwerking aangegaan met trendmakers. Ditmaal is een Frans tintje aangebracht door de Parijse store Colette, designer company La MJC en webstore Sold Out. Zij hebben gekozen voor een bewerking van de Asics Gel Lyte III en de GT II onder de namen GT II x Sold Out en Gel Lyte III x La MJC. Collete had zijn naam al eerder verbonden aan de afgelopen september uitgebrachte Asics Saiko Runner x Colette.

De frisse kleurstelling van de Gel Lyte III x La MJC is een hommage aan de running schoenen uit de late jaren ’80 / begin jaren ’90. De GT II x Sold Out is wat dat betreft wat eigentijdser en misschien ook toegankelijker door het gebruik van zwart in combinatie met stevige kleuren. Iets wat we de afgelopen paar jaar meer dan genoeg om ons heen zien.

Asics Gel Lyte III x La MJC
Asics Gel Lyte III x La MJC
Asics GT II x Sold Out
Asics GT II x Sold Out

Beide schoenen zijn gelimiteerd tot een oplage van slechts 100 paar(!) en alleen verkrijgbaar bij Colette, Sold Out, Patta (NL) en Solebox (DE). Wat ook leuk om te weten is, de schoenen komen met een extraatje. Bij de GT II is een sjaal inbegrepen en bij de Gel Lyte III een sporttas en extra veters. De schoenen zijn verkrijgbaar resp. vanaf 20 december en 13 december. Wees er snel bij want ze zullen ongetwijfeld dezelfde dag nog uitverkocht raken!