Nike LunarSwift+ Black & White

Nike LunarSwift Black & White
/—/
Als er 1 kleurencombinatie is die bijna nooit mis kan lopen dan is dat wel zwart met wit. Voeg daar Lunar met een beetje Lunarlon aan toe en je hebt een treffer. Dat geldt dan ook absoluut voor deze z/w kleurenversie van de Nike LunarSwift.
De LunarSwift is in de plaats gekomen voor de Free Everyday en is een uitgeklede variant op de LunarElite. Dit houdt in dat de schoen een soortgelijke design en techniek kent, maar dan voor een lagere prijs dan de Elite. De LunarSwift bevat ook geen FlyWire zoals menig andere Lunar model en is met name geschikt voor de hardloper die een licht ondersteunende schoen zoekt.
Deze z/w versie is overigens verkrijgbaar bij de Zwitsere sneakerstore Titolo.
/—/
If there is one color combination that hardly ever goes wrong it must be black and white. Add a bit of Lunar and Lunarlon to it and you have a hit. The same thing can be said for this B/W color version of the Nike LunarSwift.
The LunarSwift has taken the place of the Free Everyday and is a stripped down version of the LunarElite. This means that the shoe has a similar design and engineering, but at a lower pricetag than the Elite. The LunarSwift does not carry any Flywire like other Lunar models and is particularly suitable for runners looking for a moderate supportive shoe.
This B/W version is available at the Swiss sneaker store Titolo.

Nike LunarSwift Black & White
Nike LunarSwift Black & White
Nike LunarSwift Black & White